Uusi Corsa 3,7 litraa sadalla

General Motors ja Opelin tehtaat ovat loihtineet Corsasta uuden energiaa säästävän ja vähän tupruttelevan mallin. Corsa ecoFlexin hiilidioksidipäästöt jäävät alle 100 g/km ja mallin 3-ovisen yhdistetty polttoaineenkulutus on vain 3,7 l/100 km.

Uuden Opel Corsa ecoFlexin voimanlähteenä on 1,3-litrainen CDTI-dieselmoottori, jonka suurin teho on 70 kilowattia (95 hv). Vaikka tehoa on tarjolla 15 kilowattia (20 hv) enemmän kuin ennen, on uutuuden polttoaineenkulutus pienentynyt noin kymmenellä prosentilla.

Mallin 3-ovisen auton hiilidioksidipäästöt ovat 98 g/km ja 5-ovisen version päästöt 99 g/km. Vaihteiston välityksiä muuttamalla on saavutettu parempi tasapaino taloudellisuuden ja suorituskyvyn välillä. Corsa ecoFLEX kiihtyy 0-100 km/h 12,3 sekunnissa ja yltää 177 km/h huippunopeuteen.

Auton aerodynamiikkaa on parannettu madaltamalla autoa kahdella sentillä, muuttamalla ilmanottoaukkoihin ohjattavan ilman virtauksia ja asentamalla autoon aiempaa kevyemmille 14-tuumaisille vanteille alhaisen vierintävastuksen renkaat.

Uusi Opel Corsa ecoFLEX saapuu Suomeen alkuvuodesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.