Uusi Kia Niro on omaa luokkaansa

Niro on parhaimmillaan kaupunkiajossa.

Kaupunkihybridi Kia Niro on ollut viikon päivät myytävänä Delta Autossa Jyväskylässä. Ensimmäiset kaupat on jo tehty ja automallilla on riittänyt koeajajia.

– Tämä on Kialta täysin uusi automalli, kori on uusi, moottorit ja voimasiirto on uutta. Tälläistä ei meillä ole ollut kuin uusi Niro. Auto on pienempi kuin Sportage ja vähän suurempi kuin suosittu Cee´d. Se sijoittuu kovasti kilpailtuun pienten perheautojen luokkaan mutta on katumaasturi. Laitetaan siihen lisäksi ekologinen hybriditekniikka päälle, niin tälläistä ei muilla olekaan, kuvaili autoa Kimmo Hannula Delta Autosta.

Kaupunkiajossa Niro on parhaimmillaan. Pieni näppärä ekoauto. Uusi kuusivaihteinen automaattivaihteisto välittää voimaa pehmeästi ja nykimättä. Liikkeellelähtö on hiipivän hiljainen, sillä hybridijärjestelmä käyttää maltillisessa lähdössä vain sähkömoottorin voimaa.

Maantiellä Niro on perinteinen, ei ihastuta, ei vihastuta, sitä mennään rauhallisesti ja vakaasti paikasta toiseen. Koeajon perusteella Niro on ekologisesti ajateltava hyvät matkustustilat tarjoava uutuus.

Katso koeajovideo.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.