Uusi tulokas ilmoittautui Jyväskylän autokauppaan herrasmieshengessä

Vuodesta 1982 autokauppaa Savossa tehnyt Autokari Oy on avannut myymälän Jyväskylässä. Autokarilla on Pieksämäen- ja Varkauden-liikkeissään myös uusien autojen (Ford, Honda, Mitsubishi) edustukset, mutta Jyväskylässä yritys ei havittele jälleenmyyntioikeuksia.

– Tulemme Jyväskylään pelkästään vaihtoautoilla. Sen verran pitää olla kaikessa kaupanteossa herrasmieshenkeä, ettei yritä astua toisten varpaille. Jyväskylässä on jo hyvät merkkiliikkeet niin Fordilla, Hondalla kuin Mitsubishilläkin, sanoo autokauppias Jori Tarvonen.

Tarvosen mukaan Autokari Oy on katsellut Jyväskylää kauppapaikkana jo useita vuosia.

– Kun vähän sattumalta Ahjokatua ajellessa löytyi sopiva liikehuoneisto, pistimme tuumasta toimeen.

– Tietenkin tiedämme, että vaihtoautokaupassa on Jyväskylässä kova kilpailu jo ennestään. Mutta kilpailuhan on kaikille vain hyväksi, kun se on tervettä.

Autokarin nykyisessä kiinteistössä on tehty autokauppaa aiemminkin. Edellinen Ahjokatu 28:ssa autoja myynyt yritys oli Ahjoauto, joka kauppasi Seateja. Ahjoauto jätti kiinteistön 13 vuotta sitten.

Autokari Oy:n Ahjokadun-myymälän viralliset avajaiset ovat lauantaina 14. toukokuuta. Vierailevina tähtinä esiintyvät vuoden 2015 tangojunioriksi kruunattu Markus Kinnunen ja ralliautoilun legenda Simo Lampinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.