Vesimies sählää ratissa, jousimies tarkka tielläkin

Nyt ehtyy yksi loputon väittelyiden aihe työpaikkojen kahvipöydistä. Brittiläinen autolehti Auto Trader nimittäin tutki tuhansia englantilaisille vakuutusyhtiöille tänä vuonna jätettyjä korvaushakemuksia, joissa asiakas ilmoittaa liikenneonnettomuudesta tai muusta autolle sattuneesta vahingosta.

Auto Traderin mukaan todennäköisin korvausten hakija on vuonna 1981 syntynyt mies, joka ajaa jollakin Fordin mallilla tai Opel Corsalla.

Eikä siinä vielä kaikki: Auto Traderin mukaan onnettomuuteen joutunut kuljettaja on horoskooppimerkiltään useimmin vesimies ja pahin onnettomuuspäivä on perjantai.

Horoskooppimerkeistä toiseksi yleisimmin autoaan kolhivat kalat. Äkkiä ajatellen vesimiesten ja kalojen huono menestys auton ratissa on ymmärrettävää, mutta kieltämättä yhtä kosteista oloista ponnistavat ravutkin. Vähiten liikenneonnettomuuksia sattuu skorpionin ja jousimiehen merkeissä syntyneille kuskeille.

Auto Trader -lehden mukaan miesten tekemiä ilmoituksia autovahingoista tulee brittiläisille vakuutusyhtiöille 20 prosenttia enemmän kuin naisten tekemiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.