Voi ei! Uuden Auton Tuoksu – tuo kaikkien parfyymien isä – on loppumassa varastosta

Olkoon menneeksi. Tämän uutisen aluksi tunnustan kaikkien miesten puolesta, että kyllä... Tietenkin me jatkuvasti etsimme miehekkäitä ja täysin vastustamattomia tuoksuja, joilla voimme metroseksuaalisti parfymoida itsemme.

Ja juuri nyt kun silmiini osui se parfyymi, jonka olisin voinut antaa lahjaksi autohullulle ystävälle jolla jo on kaikkea, tuote on myyty loppuun.

Tai ei ihan myyty loppuun, mutta se on myyjän varastossa käynyt sen verran vähiin, ettei tuotetta enää toimiteta Britannian ulkopuolelle.

Kyseessä on Eau de New Car eli Uuden Auton Tuoksu, jonka autoaiheinen verkkosivusto AutoTrader ilmeisesti piloillaan ja mainosmielessä valmistutti, mutta josta tuli kaupallinen hitti.

"Raikas ja kevyt sulotuoksu, joka tuo heti aidosti mieleen uuden auton tuoksun. Tuoksu on menestyksen, hienoimpien nahkaistuinten ja parhaiden autovahojen täydellinen yhdistelmä", runoilee valmistuttaja Eau de New Carin mainoksessa.

Mainoksessa huomautetaan, että kyseessä on sen verran aintulaatuinen ja suosittu parfyymi, että sitä myydään vain yksi/talous -periaatteella.

Täydet pisteet AutoTraderin markkinointiosastolle. Kaikki mikä saa meidät nauramaan näinä koronaviruksen hyökkäyksen aikoina on ehdottoman kannatettavaa. Toivottavasti uusi erä Uuden Auton Tuoksua tulee pian myyntiin, jotta me ei-brititkin saamme omamme ja voimme marssia rinta rottingilla lähiöbaariin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.