eBay-löytö: 500-heppainen Chrysler PT Cruiser

Miten olisi 500-hevosvoimainen PT Cruiser? Tähän on vielä mahdollisuus, jos pitää kiirettä. Auto on myynnissä eBay-nettihuutokaupassa Yhdysvalloissa vielä pari päivää, kohde sulkeutuu 10.6. klo 14.01 Kalifornian aikaa (vaikka kohde on myynnissä Detroitissa).

PT Cruiser on muutettu pick upiksi poistamalla takaovet ja tekemällä taake pieni lava. Autolla on ajettu 10 mailia (16 km).

Varusteista tärkein on 10-sylinterin Dodge Viperin 8,3-litrainen V-moottori, joka kehii menohalua riittävästi. Viperista on lainattu myös vaihdelaatikko ja takajousitus.

Tähän mennessä huutoja on tehty 21 kappaletta, joista korkein on (tätä kirjoitettaessa) 12 430 Yhdysvaltain vihreää dollaria, summa tekee eurorahoissa vain noin 8 500.

Autoon pääsee käsiksi, kun ensin on voittanut huutokaupan, ja maksaa 500 dollarin käsirahan kahden vuorokauden kuluessa sekä loppusumman viikon kuluttua huutokaupan päätyttyä.

PT/10 Cruiser pic upin kerrotaan rakennetun vuonna 2000. Myyjä kertoo, että hän rakensi aikoinaan kaksi samanlaista ja nyt myynnissä olevaa ei ole koskaan ajettu metriäkään tiellä ja se on ollut esillä vain näyttelyissä. Ostajan pitää lisätä autoon analoginen mittaristo ja täydentää johdotusta. Melkein ostajan kannattaa katsastaa auto paikan päällä ennen tarjouksen tekemsitä...

Huutokaupattavan PT Cruiserin tarkemmat tiedot löytyvät tästä .

Lähde: eBay

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.