Parsakaali on super-herkku

Kannattaa nautiskella mieluummin vähän raakana kuin ylikypsänä.

Monet kaalit ovat superruokaa, mutta parsakaalia pidetään parhaana. Sen ravintoainemäärät ovat huikeat, ja kun ahkerasti tutkii sen terveysvaikutuksia, tuntuu, että parsakaali joko auttaa ja ehkäisee monia, monia vakavia sairauksia. Se muun muassa ehkäisee syöpiä, erityisesti mahalaukun ja paksusuolen, mutta myös rintasyövän ja eturauhassyövän riskiä.

Lisäksi se sisältää valtavan määrän C-, A-, ja K-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia, fosforia ja kaliumia. Moniin muihin tuoreisiin kasviksiin nähden tuore parsakaali sisältää myös runsaasti proteiineja, alfalinoleenihappoa, B2-vitamiinia ja steroleita.

Lisäksi kasviksen kuitumäärä on kunnioitettavan suuri.

Parsakaalista saa parhaan terveyshyödyn, jos sitä syö raakana tai mikrossa tai höyryttämällä kypsennettynä. Näin ravintoaineet säilyvät parhaiten, ja parsakaali myös maistuu näin parhaimmalta.

Kotipeili

Lue asuntoliite

Uusimmat

Kotipeili

Arkkitehtipalvelu kasvaa tuoreilla ideoilla

Pieni toimisto panostaa palveluun

Peab-koti Päijänteellä – lähellä ja silti kaukana kiireestä

Unelmakotisi on jo valmiina

Toivakka on luonnollinen valinta

Jyväskylän vetovoima ylläpitää asuntomarkkinoita

Innokkaimmin jouluna

Vuoden paras ruokajuhla vaatii arvoisensa puitteet – katso esimerkit kahteen erilaiseen joulukattaukseen

Yliopisto sai KOASilta pääomalahjoituksen

Kuusi on joulun kuningas

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.