Varo näitä hotelleja Lontoon-matkallasi

Halpalennot suomalaisilta lentokentiltä Lontooseen ovat tehneet Britannian pääkaupungista entistä suositumman kaupunkilomakohteen. Hyvin moni varaa halvan lennon, ja heti perään lähes yhtä edulliselta vaikuttavan hotellin.

Mutta, mutta...

Ollaanpa halpalennoista mitä mieltä tahansa, niin matkalla Lontooseen ei tarvitse keikkua lentokoneessa kuin kolme tuntia. Mutta kun varaat halvan hotellin, olet siinä kiinni koko lomasi ajan. Ja esimerkiksi kolmen vuorokauden pitkä viikonloppuretki voi maistua myrkyltä, jos hotelli on katastrofi.

TripAdvisor-verkkosivuston äänestyksessä valittiin Euroopan likaisimmat hotellit. Britannia voitti ylivoimaisesti valtioiden kisan, Lontoo vielä ylivoimaisemmin kaupunkien mittelön.

Koska kymmenen eniten ääniä saaneen hotellin listalla on peräti kuusi lontoolaista hotellia ja niistä jokaista välitetään netissä myös suomalaisille asiakkaille, kehotamme vakavasti pohtimaan ennen niihin majoittumista.

Ja tässä Lontoon likainen puolitusina: Park Hotel (Victoria), Boston Court Hotel, Cromwell Crown Hotel, Corbigoe Hotel, Earls Court Gardens Hotel ja Blair Victoria & Tudor Inn Hotel.

Kuten huomaatte: mitä mahtipontisempi nimi, sitä surkeampi majatalo!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.