Vuokramökki viikoksi: 76000 euroa

Koulujen hiihtolomaviikko on tulossa. Naapurit elvistelevät lähtevänsä Tahkolle tai Leville tai Rukalle. Nyt on hieno tilaisuus täräyttää naapurin virtaset hiljaisiksi.

Ranskan Courchevelin hiihtokeskuksessa sijaitseva Chalet le Blanchot -mökki on vapaana sunnuntaina helmikuun 26. päivänä alkavalla vuokrausviikolla. Ja mikä parasta: Suomen hiihtolomaviikkoa ei ole listattu kysytyimpien viikkojen joukkoon, sillä viikon 9 vuokrapyyntö on vain noin kolmanneksen esimerkiksi vuoden ensimmäisen viikon hinnasta.

Helmikuun viimeisellä viikolla alppimajan saa lähes alennushintaan eli 76 000 eurolla viikoksi. Vuoden avausviikon hinta oli 200 000 euroa, mutta venäläisille vuokraajille se ei ollut hinta eikä mikään.

Chalet le Blanchot on viisisikerroksinen "mökki", jossa on vuodepaikat tusinalle hiihtomatkaajalle. Mökissä ovat esimerkiksi sauna, uima-allas, hissi ja autotalli.

Courchevel on osa niin sanottua kolmen laakson hiihtoaluetta, jossa voi yhdistää laskettelun Meribelin, Les Menuiresin, Val Thorensin ja Courchevelin rinteillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Matka

Oletko voin ystävä? – Harva keksisi perustaa voibaarin, mutta nyt sellainen on olemassa

Lentäminen voi pian vähentyä Suomessa niin kuin Ruotsissa, sanoo matkailun trendejä arvioiva asiantuntija – "Lentovero ei yksin selitä ruotsalaisten heikentynyttä lentämisintoa"

Tästä ikonisesta nähtävyydestä julkaistaan eniten Instagram-kuvaviestejä – Enemmistö matkailijoista uskoo, että matka on entistä parempi, jos siitä tekee päivityksiä sosiaalisessa mediassa

Passin ja henkilökortin hinnat laskivat vuoden alussa

Meripäivinä ei ole kiire, mutta pian edessä on taas uusi satama – Viikon risteilyyn Välimerellä mahtuu runsaasti ohjelmaa ja elämyksiä

Kapteeni Heikki Laakkosen vastuulla on valtava Sky Princess -alus, ja hän voi myös vihkiä hääpareja laivalla, mutta parasta ovat meret – "Silloin kun tuuli puhaltaa myrskylukemia, on helppo tehdä päätöksiä"

Moni matkustaa joulun ja uudenvuoden aikaan – Pääsevätkö tähtisadetikut läpi turvatarkastuksesta, entä milloin Helsinki-Vantaalla on eniten ruuhkaa?

Färsaarilla on enemmän lampaita kuin ihmisiä ja huikean kauniit maisemat – saarille pääsee myös kauppalaivan kyydissä Tanskasta

Jordaniassa historia on tätä päivää – Petra on entinen vilkas kauppakeskus, joka on äänestetty yhdeksi maailman uudesta seitsemästä ihmeestä

Himoreissaaja Seppo Kuusinen on nähnyt jalkapalloa 40 maassa ja 200 stadionilla – "Matkailusta voi tulla riippuvaiseksi"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.