Hunajaiset silakat

  • 500 g silakkafileitä
  • 1 dl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl suolaa

Mausteliemi

  • 1 dl etikkaa
  • 1 dl vettä
  • pala purjoa
  • 1 porkkana
  • ripaus suolaa
  • tilliä
  • ruohosipulia
  • rouhittua rosepippuria maun mukaan

Asettele silakkafileet laakeaan astiaan kerroksittain hunajan ja suolan kanssa. Anna marinoitua kylmässä pari, kolme tuntia.

Suikaloi purjo ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Sekoita etikka, vesi, kasvissuikaleet, hienonnettu tilli ja ruohosipuli sekä suola ja pippuri. Kaada liemi silakkafileiden päälle, ja varmista, että liemi peittää fileet myös niiden välistä.

Säilytä kylmässä seuraavaan päivään.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.