Hyydytetty makea piimäkakku

Pohja:

  • 200 g digestive-keksejä
  • 75 g sulatettua rasvaa

Täyte:

  • 2 dl kermaa
  • 1,5 dl sokeria
  • 4 dl piimää
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 6 liivatelehteä
  • 0,5 dl sitruunamehua
  • 1tl raastettua sitruunankuorta

Sekoita murskatut keksin murut ja sulatettu rasva keskenään ja painele leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5-10 minuuttia.

Sekoita vatkattuun kermaan ensin muut aineet ja lopuksi kuumennettuun mehuun liuotetut puristetut liivatelehdet. Kaada seos pohjalle ja anna hyytyä viileässä vähintään 3-4 tuntia. Pinnan voit koristaa tuoreilla marjoilla, säilykehdelmillä tai levittää pinnalle vauvojen hedelmäsosetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.