Intialainen lämmin perunasalaatti

noin 500 g kiinteitä perunoita

2 tl kurkumaa

ruokalusikallinen kylmää vettä

öljyä tai gheetä eli kirkastettua voita paistamiseen

2 tl kokonaisia kuminan siemeniä

2 tl kokonaisia korianterin siemeniä

pieni palanen tuoretta inkivääriä

reilusti tuoretta korianteria

sitruunamehua

Kypsennä perunat kuorineen lähes kypsiksi. Jäähdytä ja kuori ne. Leikkaa perunat pieniksi paloiksi.

Laita kurkuma liukenemaan kylmään veteen. Kuumenna öljyä tai gheetä pannulla ja lisää kuminan siemenet. Paista niitä hetki, älä polta. Laske lämpöä ja lisää kurkumavesi, sekoita.

Lisää perunat ja kuumenna ne läpikotaisin. Perunoita ei tarvitse paistaa.

Lisää sekaan murskatut korianterin siemenet sekä raastettu inkivääri. Sekoita lopuksi joukkoon silputtu korianteri ja sitruunanmehua mausteeksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.