Kuukauden olut: Amerikkalaisen aromihumalan maku tuntuu pitkään

Samean, kahvinruskean ja varsin tumman oluen tuoksussa on karamellimaltaisuutta ja hieman paahteisuutta. Beigen värinen vaahto on kohtalainen, tasaisen tiivis ja säilyy hyvin. Keskiasteisesti humaloidun oluen maltainen, hieman paahtunut ja jämäkkä maku sisältää karamellimaltaista makeutta, tumman suklaan aromia, marjaista hedelmäisyyttä ja myös häivähdyksen sitrusta.

Miellyttävän maltaisessa, hieman kahvi- ja tummasuklaa-aromisessa jälkimaussa on pehmeä suutuntuma. Amerikkalaiset aromihumalat pysyttelevät hienostuneesti taustalla mutta tuntuvat lopussa pitkään.

Tämä maukas, suodattamaton ja pastöroimaton täysmallaspintahiivaolut on parhaimmillaan varsin korkeassa (10–13 °C) tarjoilulämpötilassa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .