Lämpömittari lihaan niin kuin laturi puhelimeen

Lihan kypsyyden arvioiminen tuottaa grillaajille usein päänvaivaa. Lihalämpömittari on paras apuväline lihan kypsyyden varmistamisessa.

– Laita mittarin piikki pihviin samalla tavalla kuin laittaisit puhelimeen laturin piuhan kiinni. Työnnä mittarin piikki suunnilleen pihvin puoliväliin ja seuraa pihvin sisälämpötilaa, opastaa HK-Scanin tuotekehityskokki Sami Lamminaho tiedotteessa.

Lihaa grillatessa pihviä paistetaan usein liian kauan ja käännetään moneen kertaan. Oikeaoppinen grillaaminen on Lamminahon mukaan kuitenkin helppoa: laita pihvi kuumaan grilliin ja käännä vain yhden kerran silloin, kun lihan pinta pisaroi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .