Loppukesän satoa myös grilliin

Kasvikset Kasvissyöjän ei tarvitse kaihtaa grillaamista. Tutuista kasviksista valmistuu myös grillaamalla nopeasti kevyt ateria tai kasvislisäke.

Kun kasviksissa on enemmän paistopintaa, niistä tulee mehukkaampia ja rapeampia, joten paloittele kasvikset melko suuriksi paloiksi ja tarvittaessa esikypsennä muun muassa perunoita, juureksia ja muita hitaasti kypsyviä kasviksia.

Öljyä tai marinoi kasvikset ennen grillausta. Kasvisten kypsentämiseen grillissä voit käyttää apuna foliovuokaa tai folio- tai voipaperinyyttejä tai grillivartaita. Puisia grillivartaita on syytä liottaa vedessä ennen käyttöä, jotta ne eivät pala.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ruoka

Suomalaisten rakkaus oranssiin palleroon jatkuu – Espanjan ennätyssato näkynee hinnassa

Moni yksin asuva syö yksipuolisesti tai jättää jopa ruoan väliin – "Huomasin pian, että jos ei nauti kunnollista ateriaa, tulee naposteltua koko illan ajan", Marjo Eklund sanoo

Kommentti: Seura on paras mauste, ripottele sitä ympärillesi

Kuivakakku on mainettaan mehevämpi – myös siihen sopii täyte, katso reseptit isänpäiväksi

Anita Käyhty innostui sokerikoristeista Englannissa ja on tehnyt niitä 25 vuotta – "Kirjoitin siskollekin, että nyt olen löytänyt bisnesidean"

Saako lapselle syöttää kylmiä nakkeja? Rentoa ruokasuhdetta painottavan someyhteisön perustanut Hanna Gullichsen: "Välillä voi reilusti sanoa, että tänään syötiin vähän huonommin"

Pähkinät uppoavat piirakkaan, salaattiin ja satay-kastikkeeseen – katso reseptit

Pähkinöistä saa mukavaa puruvastusta ja runsaasti energiaa – Testaa tietovisassa, tunnetko pähkinät

Älä hylkää vanhaa suosikkia! Perunasta syntyy yhtä lailla pääruoka kuin lisukkeet – katso pierogien, dauphinoise-pottujen ja perunapannukakkujen reseptit

Tuttu tilanne: tomaatti kuumenee muuta ruokaa enemmän – miksi niin käy?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.