Lumipallomakeiset

30-40 kpl
250-300 g marsipaania
1 rkl kerma-, appelsiini- tai kookoslikööriä
200 g valkosuklaata
kookoshiutaleita

Pilko marsipaania haarukalla suurinpiirtein tulevien makeisten kokoisiksi paloiksi. Kaada palojen päälle likööri ja pyörittele paloja liköörissä. Pyörittele marsipaanista käsissä palloja.

Paloittele valkosuklaa ja sulata se astiassa miedolla lämmöllä vesihauteen päällä tai varovasti mikrossa. Suklaaseen ei saa roiskua vettä, ja liian kuumassa lämmössä suklaa juoksettuu.

Ota marsipaanipallo cocktailtikkuun. Kasta pallo ensin valkosuklaaseen ja sitten kookoshiutaleisiin. Anna valmiiden karkkien jähmettyä jääkaapissa pari tuntia.

Vinkki: Jos valkosuklaata jää yli, nosta siitä teelusikalla lantteja leivinpaperille ja ripottele niiden päälle kookoshiutaleita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Punaviinisilli

Sherrysilli

Snowball-drinkki

Glögi-kermaliköörivanukas

Bataattilaatikko