Marinoidut silakkarullat

  • 500 silakkafileitä
  • hienonnettua tilliä
  • suolaa

Liemi

  • 2 dl vettä
  • 1 dl viinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • 1rkl sokeria
  • 1 punasipuli renkaina
  • muutama kokonainen valkopippuri

Ripottele silakkafileiden päälle tilliä ja suolaa. Kääri fileet rullalle ja laita ne viereen kattilaan.

Sekoita liemen aineet ja kaada liemi kalarullien päälle. Kuumenna lähelle kiehumispistettä, mutta älä anna kiehua. Hauduta noin kymmenen minuuttia.

Anna rullien jäähtyä liemessään ja vie kylmään. Rullat ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä. Rullat kestävät säilytystä pari päivää.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.