Peruna-munasalaatti

4 kananmunaa

noin 1 kg uusia perunoita

2 rkl valkoista viinietikkaa tai valkoista balsamicoa

2 dl japaninpersiljaa tai perillaa

1 pieni punasipuli

0,75 dl hyvää oliiviöljyä

merisuolaa

rouhittua mustapippuria

Keitä kananmunia kahdeksan minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä.

Keitä perunat juuri ja juuri kypsiksi. Halkaise ne heti kuumina ja lisää niiden sekaan viinietikka.

Anna maustua hetken aikaa. Lisää perunoiden sekaan silputtu punasipuli ja silputtu persilja tai perilla.

Mausta salaatti suolalla ja mustapippurilla. Lisää oliiviöljy ja sekoita.

Kuori kananmunat ja lohko ne veneiksi. Asettele kananmunat valmiin salaatin päälle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.