Sekahedelmäkiisseli

  • 1 pussi kuivattuja hedelmiä, noin 200 g
  • 1 l vettä
  • 1/2_1 dl sokeria
  • 1 kanelitanko
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 3 rkl perunajauhoja

Liota hedelmiä kanelitangon kanssa vedessä muutama tunti. Lisää sokeri ja sitruunanmehu ja keitä hedelmät pehmeiksi liotusvedessään. Nosta hedelmät reikäkauhalla tarjoiluastiaan. Poista kanelitanko.

Sekoita perunajauhot tilkkaan kylmää vettä. Nosta kattila liedeltä ja kaada suurus ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Anna kiisselin kiehahtaa. Kaada kiisseli hedelmien päälle ja ripottele päälle sokeria estämään kuortumista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.