Supernopea parsasalaatti syntyy paistinpannulla

Iskikö nälkä, ja ruokaa olisi saatava nopeasti? Parsat kypsyvät pikaisesti paistinpannulla sillä välin, kun tämän salaatin muut ainekset revitään pannulle.

Pilko parsatangot muutaman sentin mittaisiksi paloiksi ja laita ne paistumaan voihin pannulle.

Parsojen kypsyessä revi lautaselle erilaisia salaatteja, pilkottua tuoretta kurkkua, avocadoviipaleita, puolitettuja kirsikkatomaatteja, viinirypäleitä ja mieleistäsi yrttiä, esimerkiksi basilikaa.

Lisää parsat salaattiin suoraan pannulta. Parsoissa saa olla jäljellä purutuntumaa. Ruokaisamman salaatista saat, jos lisäät siihen vielä esimerkiksi tonnikalaa tai leipäjuustokuutioita.

Pirskottele salaatin päälle hieman suolaa, pippuria, viinietikkaa, öljyä ja hunajaa. Pyöräytä sekaisin ja tarjoile.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .