Vihreä parsakeitto

400 g vihreää tankoparsaa
1 sipuli hakattuna
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 kanaliemikuutio
1 rkl vehnäjauhoja
1 dl ruokakermaa
valkopippuria

Katkaise parsannuput talteen. Pane vesi kiehumaan, lisää liemikuutiot, tankoparsan varret sekä sipulihake. Keitä noin kymmenen minuuttia.

Siivilöi parsa ja sipuli liemestä. Säästä liemi. Soseuta parsa ja sipuli erikseen ja lisää sose takaisin liemeen.

Sekoita vehnäjauhot kerma, lisää keittoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä pari minuuttia. Pippuroi.

Kiehauta parsannuppuja erikseen vedessä viisi minuuttia ja koristele niillä annokset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.