Sara Forsberg tahtoo seurustella suomalaisen kanssa – "Kumppanini ovat olleet Virosta ja Jenkeistä"

Youtube-tähti kulkee nyt lippis tai peruukki päässä, sillä takatukka muistuttaa Ihmemies MacGyverin hiustyylistä.

Sara Forsberg, 24, nousi julkisuuteen vuonna 2014 Youtubessa ihastusta herättäneellä videolla, jossa hän matki uskottavan kuuloisesti monia kieliä. Nyt Forsberg tekee Youtube-videoita ja televisiotöitä. Hän asui Los Angelesissa neljä vuotta ja palasi tänä keväänä Suomeen. Ensi syksynä hän julkaisee uutta musiikkia nimellä Saara.

Sukusi omistaa halpakauppaketju Halpahallin. Mitä ostaisit Halpahallista?

– Ööh... Kyllä siellä tuli kaikki ostokset tehtyä, kun asuin Pohjanmaalla. Mutta jos nyt pitäisi valita yksi, niin ostaisin varmaan suklaavanukkaan.

Kerroit aikaisemmin, että sinulla oli buukattuna kesäksi nolla keikkaa. Montako niitä on nyt?

– Keikkapyyntöjä on tullut useita, mutta olen keskittynyt muihin töihin. Etenkin Youtuben yhteistyöt pitävät minut kiireisinä kesällä. Haluan ensin laittaa livepuolen kuntoon, joten katsotaan syksyllä uudestaan.

Mitä haluaisit sanoa kielivideon aikaiselle itsellesi nyt?

– Käytä rahasi säästäväisemmin, älä luota kaikkiin, äläkä ota itseäsi niin vakavasti.

Kielivideon jälkeen urasi lähti lentoon ja muutit Los Angelesiin. Vierailit Ellen DeGeneresin show’ssa ja sinun kerrottiin esiintyvän Katy Perryn kanssa. Mitä sitten tapahtui?

– Levy-yhtiön sisällä tuottaja ja levy-yhtiö riitautuivat keskenään. Jäin välitilaan, eikä kukaan tehnyt mitään projektieni eteen. Minulle annettiin silloin mahdollisuus lähteä diilistä, ja käytin sen.

Leikkasit pääsi kaljuksi ilman levy-yhtiön lupaa. Tähän haastatteluun halusit kuitenkin pyytää heiltä suostumuksen. Miten paljon pulju määrää elämääsi?

– Eivät he määrää elämääni. Olen ihmisenä sellainen, että puhun tunteistani ja asioistani avoimesti isolle yleisölle. Joskus se on hyvä, mutta joskus siinä on kääntöpuolensa. Haastattelut sovimme kuitenkin yhdessä.

Mikä on ollut kaljun jälkeisen hiustenkasvun kiusallisin vaihe?

– Se on tämä, mikä on nyt parhaillaan menossa. En voi kävellä julkisesti ilman peruukkia, koska takatukkani lähentelee ”Ihmemies MacGyver” -tyyliä, mikä ei ole ollenkaan oma juttuni. Kuljen visusti peruukki tai lippis päässä.

Mikä sinua ahdistaa?

– Eron jälkeinen yksinäisyys. Erosin kaksi kuukautta sitten, ja nyt pitäisi olla ihmisten ilmoilla ja viettää ystävien kanssa aikaa, mutta fiilis on haikea. Odotan, että saan asian käsiteltyä ja pystyn jatkamaan elämää täysin rinnoin.

Miten sujuu deittailu Suomessa julkkiksena? Kelpaako sinulle suomalainen treffikumppani?

– En ole itse asiassa käynyt treffeillä eron jälkeen, en ole vielä ollut valmis. Olen jo kokenut Tinderit ja sellaiset, eikä se maailma ole enää minua. Suomalaista voisin tietenkin deittailla, suomalaiset ovat ihania! En ole ikinä ollut parisuhteessa suomalaisen kanssa, vaan kumppanini ovat olleet Virosta ja Jenkeistä. Suomalainenkin täytyy kokea vielä tulevaisuudessa.

Hankit Valo-koiran muutettuasi Yhdysvaltoihin. Missä se nykyään asuu? Onko teillä yhteishuoltajuus ex-poikaystäväsi kanssa?

– Ei ole. Olisi mennyt liian vaikeaksi, jos Valoa olisi pitänyt kuljettaa edestakaisin valtameren yli. Olin hankkinut sen jo ennen parisuhdettani, joten minusta oli järkevää pitää Valo itselläni. Se on rakas poikani, enkä pystyisi luopumaan siitä.

Mikä on parasta, mitä sinulle on tapahtunut?

– Varmaan se, että minulla on niin ihana perhe ja ystävät. Moni ehkä luulee, että sanoisin kielivideo. Se oli hieno juttu ja laittoi kaiken uusiksi, mutta olen silti kiitollisin lähipiiristäni.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .