Tämä rakkaustarina alkoi kuin elokuvissa – Sara: Tunsin heti vetoa Jarkosta huokuvaa maskuliinisuutta kohtaan

Se kohtaaminen oli minuuteista kiinni. Sara Siljander, 30, juoksi Helsingistä Lahteen suuntaavaan junaan viime hetkillä reilut neljä vuotta sitten.

– Katsoin junassa jo istuvaa komeaa miestä, jonka vastapäätä sattui olemaan tyhjä paikka. Ajattelin, että voi sen tunnin huonomminkin viettää kuin häntä katsellen, Siljander sanoo.

Mies oli Jarkko Ojapalo, 26, joka toivoi jo hiljaa mielessään, että kävisipä kerrankin flaksi ja kaunis nainen ei kävelisi ohi. Siljander istui tyhjälle paikalle ja jätti kerrankin laittamatta kuulokkeet korviin.

– Miksiköhän tämä juna pysähtyy Mäntsälässäkin, Ojapalo aloitti keskustelun.

 

Ihastus leimahti pariskunnan välillä saman tien.

– Punastelin jo junassa sisäisesti. Jarkko katsoi minua sellaisella ilmeellä, että hän haluaa minut.

 

Täydellisen miehen piirteitä

Junamatkan jälkeen Siljander ja Ojapalo alkoivat Facebook-kavereiksi, ja pian he lähtivät treffeille. Alussa molemmilla oli ajatus kevyemmästä suhteesta, mutta pian kävi ilmi, että toisesta löytyi yhä enemmän hyviä ominaisuuksia. Kiintymys alkoi kasvaa.

– Olin joskus nuorena tehnyt kaksi listaa. Toisessa oli hyvän miehen kymmenen piirrettä ja toisessa täydellisen miehen kymmenen piirrettä. Jarkossa on kahdeksan kymmenestä täydellisen miehen ominaisuudesta, Siljander naurahtaa.

Ojapalo ihastui Siljanderin aurinkoiseen luonteeseen ja pirteyteen. Urheilullinen elämäntapa yhdistää heitä.

Siljander taas kuvailee tunteneensa alkukantaista vetovoimaa Ojapalosta huokuvaa maskuliinisuutta kohtaan.

– Samalla Jarkon kanssa oli alusta asti helppo olla. Oli myös ihanaa, että hän osoitti, että on minusta kiinnostunut ja haluaa nähdä. Ei tarvinut pelata mitään pelejä.

 

Särmikkyys pitää kipinää yllä

Vaikka Siljanderilla ja Ojapalolla on samat arvot, heillä molemmilla on myös säpäkkä luonne ja välillä leimahtaa.

– Vuosien aikana olemme oppineet riitelemään fiksummin. Neuvottelutaidot ovat kehittyneet.

– Varmaan meistä molemmat välillä ajattelevat, että olisi helpompaa, kun toinen olisi vähän mukailevampi, mutta särmikkyys pitää suhteessa kipinää yllä, Siljander sanoo.

Ensi kesänä parin tähänastinen matka huipentuu häihin. Alun kevyeksi kaavailtu suhde on kestänyt arjen, Ojapellon vuoden mittaisen YK-komennuksen Libanoniin ja molempien kiireet. Vaikka alkuhuuma on tasaantunut, ihastus väreilee parin välillä edelleen vahvana.

– Meillä on kaikki hyvin juuri nyt. Meillä on toisemme.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .