Tämän verran tienasi Tommi Mäkinen Racingin varatoimitusjohtaja Mia Miettinen – tulot jäivät selvästi Mäkisen miljoonatuloista

Jyväskylän Puuppolassa päämajaansa pitävän Tommi Mäkinen Racing Oy:n varatoimitusjohtaja, Tommi Mäkisen puoliso Mia Miettinen tienasi viime vuonna ansiotuloja 220 717 euroa. Miettinen siirtyi yhtiön palvelukseen maaliskuun puolivälissä 2017. Hän työskenteli aiemmin BMW Suomen toimitusjohtajana.

Miettisen vastuulla yhtiössä ovat etenkin hallinto- ja henkilöstö­asiat. Heinäkuussa 2017 Miettinen kertoi Keskisuomalaisen haastattelussa yrityksen työntekijätarpeeseen liittyvistä haasteista.

– Meillä on ollut positiivinen ongelma: ihmisillä on liikaa töitä. Olemme siksi rekrytoineet lisää mekaanikkoja, ja nyt aamulla palaverissa todettiin, että tarvitaan lisää insinöörejäkin, Miettinen sanoi tuolloin.

Miettisen tienestit jäivät selvästi Toyotan tallipäällikön ja Tommi Mäkinen Racing Oy:n toimitusjohtajan Tommi Mäkisen tuloista.

Mäkisen verotettavat ansiotulot olivat 1 249 477 euroa, mikä oli eniten koko Keski-Suomessa. Pääomatuloja Mäkisellä oli 540 937 euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .