Tv:stä tutut miehet nostivat kovia tuloja viime vuonna

Juontaja ja näyttelijä Mikko Leppilampi tahkosi viime vuonna noin 270 000 euroa verotettavaa ansio- ja pääomatuloa. Pääomatuloja hänelle kertyi noin 71 000 euroa. Leppilampi on nähty juontotöissä muun muassa Tanssii tähtien kanssa- ja Tähdet, tähdet -ohjelmissa.

Tv-kasvo, toimittaja ja kolumnisti Tuomas Enbuske sai viime vuonna verotettavaa ansio- ja pääomatuloa noin 231 000 euron edestä. Pääomatuloa hänelle kertyi noin 7 000 euroa. Enbuske on nähty televisiossa muun muassa Enbuske, Veitola ja Salminen -keskusteluohjelmassa. Hän toimii myös Iltalehden kolumnistina.

Yli 200 000 euron tuloihin ylsi myös juontaja Heikki Paasonen, joka sai viime vuonna ansio- ja pääomatuloja noin 202 000 euroa. Niistä pääomatuloa oli reilut 6 000 euroa. Paasonen juontaa esimerkiksi The Wall Suomi -visailuohjelmaa. Lisäksi hän on juontanut muun muassa The Voice of Finlandia.

Näyttelijä, juontaja ja laulaja Roope Salminen sai viime vuonna verotettavaa ansio- ja pääomatuloa 190 000 euroa. Hänellä ei ollut pääomatuloja Suomessa. Salminen juontaa muun muassa Huuma- ja Putous-ohjelmia. Hänet nähtiin myös Enbusken ja Maria Veitolan kanssa samassa keskusteluohjelmassa.

Radio- ja tv-juontaja sekä yrittäjä Jaajo Linnonmaa sai viime vuonna ansio- ja pääomatuloja noin 148 000 euroa. Niistä noin 31 000 oli pääomatuloja. Linnonmaa on perustanut muun muassa yritykset Virtual traveller ja Teee club.

Juontaja-toimittaja Vappu Pimiän viime vuoden verotettavat ansio- ja pääomatulot olivat noin 97 000 euroa. Pääomatuloja hänellä oli noin 17 000 euroa. Pimiä juontaa muun muassa Tanssii tähtien kanssa- ja Maajussille morsian -ohjelmia. Hän on myös julkaissut ruokakirjoja.

Toimittaja ja juontaja Maria Veitola sai ansio- ja pääomatuloja yhteensä noin 73 000 euroa, josta noin 16 000 euroa oli pääomatuloa. Veitola on nähty televisiossa esimerkiksi Yökylässä Maria Veitola- ja Tähdet, tähdet -ohjelmissa. Häneltä on myös julkaistu muun muassa Veitola-nimeä kantava kirja.

Lue kaikki veroaiheiset jutut

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.