Verotiedot julki - täältä näet 5000 kärkinimeä

Vuoden 2011 verotiedot tulevat julkisiksi huomenna torstaina. Tiedot tulevat saataville aamukahdeksalta. KSML.fi julkaisee heti kahdeksan jälkeen listan sadasta valtakunnan ja 5000 Keski-Suomen kovatuloisimmasta.

Viidensadan maakunnan suurituloisimman lista on nähtävillä vapaasti verkossa. Laaja 5000 nimen lista on saatavilla Keskisuomalaisen kestotilaajan digipaketin tilanneille.

Torstain aikana KSML.fi:in on luvassa paljon juttuja veroista. Poimimme juttuihimme muun muassa sekä maakunnan että valtakunnan kiinnostavimpia veronmaksajia ja heidän tietojaan.

Tietokannassa monenlaisia hakuja

KSML.fi:n verotietokannasta voi hakea henkilöiden tietoja nimellä. Tietoja voi myös ryhmitellä eri tavoin, esimerkiksi ansio- ja pääomatulojen perusteella.

Palvelu kertoo sekä ansio- että pääomatulojen kokonaismäärät, maksettujen verojen määrän, veroprosentin ja veronmaksajalle käteen jääneen osuuden.

Torstaina julkaistavat verotiedot koskevat vuoden 2011 verotusta. Tuoreet verotiedot ilmestyvät Verotiedot 2011 -erikoissivulle heti kahdeksan jälkeen torstaiaamuna.

Painetussa Keskisuomalaisessa julkaistaan laaja paketti veroista perjantaina.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .