Hollywoodista julki lisää ahdistelusyytöksiä – nyt syytettynä viihdemoguli Benny Medina

Näyttelijä Jason Dottley väittää Medinan yrittäneen raiskausta yhdeksän vuotta sitten.

Hollywoodin viihdemaailmassa velloo jälleen uusi ahdistelusyytös. Näyttelijä Jason Dottley väittää nyt, että muun muassa Jennifer Lopezin managerina toiminut musiikki- ja tv-moguli Benny Medina yritti raiskata hänen yhdeksän vuotta sitten.

Dottley kertoo The Advocate -lehdelle, että raiskausyritys sattui joulukuussa 2008 Medinan kodissa Los Angelesissa, johon Medina oli kutsunut Dottleyn ja hänen ystävänsä. Kun ystävä oli lähtenyt uimaan, Medina oli Dottleyn mukaan heittänyt hänet sängylle ja yrittänyt raivokkaasti käydä päälle estelyistä huolimatta.

– Hänen kyynärvartensa painoi kaulaani niin lujaa, että en tiedä, miten pitkään olisin enää pysynyt tajuissani, Dottley muistelee tapahtunutta.

Näyttelijä kertoo Medinan lopettaneen, kun ystävä palasi sisälle.

Medinan asianajajat ilmoittivat People-lehdelle lähettämässään julkilausumassa, että "Benny Medina kategorisesti kieltää syytöksen raiskausyrityksestä".

Dottley puolestaan kertoi, että Medina lähetti hänelle uhkaavan viestin päiviä väitetyn raiskausyrityksen jälkeen, kun Medina kohtasi Dottleyn kadulla kävelemässä nykyisen ex-aviomiehensä kanssa.

– Viestissä luki jotain sellaista kuin: Hei, olen Ivy Eating -ravintolassa. Näin sinut juuri kadulla kävelemässä. Onko tuo se aviomies, joka minun täytyy tapattaa saadakseni sinut? Dottley väittää viestissä lukeneen.

Weinstein, Spacey, Louis C.K...

Laaja häirintä- ja ahdistelukeskustelu sai alkunsa lokakuun alkupuolella, kun vaikutusvaltaiseen elokuvatuottajaan Harvey Weinsteiniin liittyvät ahdistelusyytökset tulivat voimalla julkisuuteen. Kohuissa on sittemmin ryvettynyt myös muun muassa näyttelijä Kevin Spacey, joka sai itseensä kohdistuneiden häirintäsyytösten takia potkut muun muassa Netflixin hittisarjasta House of Cards.

Amerikkalaiskoomikko Louis C.K. puolestaan myönsi eilen häneen kohdistuneet ahdistelusyytökset oikeiksi. Joukko naisia on kertonut näyttelijän muun muassa tyydyttäneen itseään heidän edessään.

Medina tunnetaan useiden tv- ja musiikkitähtien managerina. Lopezin lisäksi hän on edustanut muun muassa Will Smithiä ja Mariah Careya.