Kolumbialainen piispa yrittää parantaa väkivallan kierteen pirskottamalla pyhää vettä helikopterista

Kolumbialainen piispa suunnittelee Buenaventura-rannikkokaupungin siunausta pirskottelemalla pyhää vettä kaupungin päälle ilmasta käsin tänä viikonloppuna. Brittilehti The Guardian uutisoi piispan aikomuksista.

Buenaventura on yksi maan väkivaltaisimmista kaupungeista. Buenaventuran piispa Rubén Darío Jaramillo Montoya sai tarpeekseen kuultuaan 10-vuotiaan tytön väkivaltaisesta kidutusmurhasta.

– Meidän on ajettava paholainen ulos Buenaventurasta. Haluamme lentää koko kaupungin yli ja kaataa pyhää vettä sen päälle nähdäksemme, voimmeko manata ja ajaa pois kaikki satamaamme piinaavat demonit, piispa kertoi paikalliselle radioasemalle.

The Guardianin mukaan Kolumbian armeija tarjoaa piispan käyttöön helikopterin, josta käsin manaus on tarkoitus suorittaa. Viikonloppuna Buenaventurassa juhlitaan kaupungin suojeluspyhimystä, ja piispa suorittaa riittinsä juhlan aikana.

Vastaavat manaukset eivät ole niin harvinaisia kuin luulisi, sillä viime vuonna Vatikaani järjesti katolisille papeille kurssin manauksien suorittamiseksi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .