Kymmenettuhannet majoituksen tarpeessa New Yorkissa

New Yorkin osavaltiossa kymmenettuhannet ihmiset tarvitsevat pikaisesti majoitusta supermyrsky Sandyn jäljiltä, varoittaa osavaltion kuvernööri Andrew Cuomo.

Asukkaat värjöttelevät myrskyn vaurioittamissa kodeissaan, mutta heidän tilanteensa uhkaa käydä sietämättömäksi, sillä Yhdysvaltain koillisosaan on ennustettu kylmää säätä alkavaksi viikoksi. Luvassa saattaa olla myös myrskyä ja jopa lunta.

New Yorkin osavaltiossa on edelleen vailla sähköä yli 700 000 ihmistä. Heistä reilut 100 000 asuu New Yorkin kaupungissa.

New Yorkiin on luvassa kylmää säätä ja jopa lunta. Lumen tulon pelätään vaikeuttavan huomattavasti alkuviikosta riehuneen Sandy-myrskyn korjaustöitä.

Tuhannet maratoonarit osallistuivat tänään epävirallisiin juoksutapahtumiin New Yorkissa. Täksi päiväksi suunniteltu New Yorkin maraton jouduttiin perumaan Sandyn tuhojen takia.

Monia ärsytti, että maraton peruttiin viime tingassa, kun suurin osa juoksijoista oli jo saapunut kaupunkiin. Maratonille oli ilmoittautunut 47 000 ihmistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.