Media: Suomalaislentäjä selittää jättisumman kuuluneen vaimolleen

Rahanpesusta Australiassa epäilty suomalaislentäjä on antanut selityksen häneltä löytyneelle jättimäiselle käteissummalle, kertoo muun muassa 9News-uutissivusto uutistoimisto AAP:n tietoihin viitaten.

Lentäjä kertoi poliisille kuulusteluissa, että hän luuli 800 000 Australian dollarin kuuluvan hänen varakkaalle vaimolleen.

- Että joku olisi ollut hänelle velkaa tai jotain, mies oli sanonut uutissivuston mukaan.

Mies ja hänen vaimonsa otettiin kiinni yli puolta miljoonaa euroa vastaavan käteissumman kanssa Melbournessa helmikuussa. Pari oli jonkinlaisella häämatkalla. Miehen mukaan hänelle oli yllätys, että matkalla lentokentältä hotelliin vaimo poikkesi hakemaan käteistä toisesta hotellista. Mies ei kuitenkaan ollut huolissaan rahojen alkuperästä mutta toivoi, ettei heitä ryöstettäisi.

- Se tuntui minusta vähän harmaalta alueelta. Tunsin oloni hieman epämukavaksi niin suuren rahasumman kanssa, mies sanoi uutissivuston mukaan.

Pari ehti olla kaupungissa vain kolme tuntia ennen kuin poliisi tuli heidän hotellihuoneeseensa. Kaksikon oli tarkoitus poistua Australiasta seuraavana päivänä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.