Norjan poliisi uskoo, että siepatuksi luultu miljardöörin vaimo on surmattu

Norjan poliisi uskoo, että viime vuonna kadonnut miljardöörin vaimo on joutunut henkirikoksen uhriksi.

Miljardööri Tom Hagenin vaimo Anne-Elisabeth Hagen, 69, katosi pariskunnan kodista Oslon lähellä lokakuun lopulla. Hänestä ei ole saatu sen jälkeen mitään elonmerkkiä.

Aiemmin Hagenin epäiltiin joutuneen siepatuksi, koska pariskunnan kodista löytyi lunnasvaatimus. Nyt poliisi epäilee, että sieppaus lavastettiin henkirikoksen peittelemiseksi.

–  Edelleen on todennäköisintä, että hän on joutunut vakavan rikoksen uhriksi. Pidämme kuitenkin vähemmän todennäköisenä, että kyseessä on sieppaus rahan vuoksi. Päähypoteesimme on muuttunut henkirikokseksi, sanoi poliisin edustaja Tommy Bröske Norjan yl eisradioyhtiö NRK:n mukaan.

Bröske ei halunnut lehdistötilaisuudessa ottaa kantaa siihen, onko poliisilla epäiltyä tai epäiltyjä jutussa. Myöskään mahdollisen henkirikoksen motiivia poliisi ei halua julkisesti arvioida.

Poliisin mukaan viimeinen kontakti epäiltyihin sieppaajiin oli helmikuussa. Tapauksen tutkinta jatkuu, ja poliisi etsii edelleen Hagenien asuinalueella katoamispäivänä nähtyä harmaata autoa ja sen kuljettajaa.

Alueella on useita valvontakameroita, ja Norjassa on ihmetelty, miten niistä ei ole saatu selkoa tapahtumista. Poliisi kuitenkin kertoi aiemmin, että se on mahdollista, koska monilla pikkuteillä ei ole liikenne- tai muita kameroita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Ulkomaat

Erdoganin allekirjoittamalla säädöksellä Hagia Sofia muuttuu museosta moskeijaksi – ensimmäinen muslimien rukoushetki on parin viikon kuluttua

Hollanti vie Venäjän Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen matkustajakoneen alas ampumisen takia

Ruotsin entinen suurlähettiläs vapautettiin syytteistä – epäiltiin valtion turvallisuuden vaarantamisesta

Media: Iranissa jälleen mystinen räjähdys sotilaskohteiden lähellä

Egypti ja Etiopia hakevat kiivaasti ratkaisua vuosien kiistaan Niilin vesistä – Egypti pelkää vesiensä loppumista ja sanoo kiistan olevan maalle "elämän ja kuoleman" kysymys

Bolsonaron koronavähättely jatkuu tartunnasta huolimatta – Brasilian presidentti uskoo tehottomaan lääkkeeseen, muttei maskeihin

Yhdysvallat rankaisee korkea-arvoisia kiinalaisviranomaisia uiguureihin kohdistuneista ihmisoikeusloukkauksista – Kiina vastaa samalla mitalla takaisin

Trumpin ex-asianajaja passitettiin takaisin vankilaan – rikkoi kotiarestin sääntöjä

Yhdysvalloissa koronatartuntojen määrä nousee edelleen rajusti – vuorokaudessa yli 65  000 uutta tartuntaa

Saksan valtion viestinnässä työskennellyttä miestä epäillään Egyptin vakoojaksi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.