Obama lukijoiden ylivoimainen suosikki

Jos Yhdysvaltain presidentinvaalit ratkaistaisiin Keskisuomalaisen verkkokyselyn perusteella, Barack Obama murskaisi John McCainin täydellisesti. Vuorokaudessa kyselyyn vastasi liki 800 lukijaa, joista 87 prosenttia valitsisi Obaman. McCainin taakse jäi vain 13 prosenttia äänestäneistä.

- Obama tehnyt kyllä erittäin fiksun vaikutelman ja on kyllä aatemaailmaltaan huomattavasti lähempänä tällaista pohjoismaalaista, kommentoi Esa Leppälä kyselyyn liittyvässä keskustelussa.

- Painajaismainen ajatus jos McCain valitaan ja Sarah Palinista tulee varapresidentti. Tulee vaan mieleen, ettei taas alkaisi murhayritysten aalto, jos Obama valitaan, arveli nimimerkki Huithapeli.

Keskisuomalaisen verkkokysely ei luonnollisesti edusta tilastollisesti pätevää tutkimusta. Toisaalta Yhdysvaltain virallinen ääntenlaskujärjestelmäkin on tunnetusti tuottanut mielenkiintoisia tuloksia. Myös tiistain vaaleissa Floridan äänestyskoneiden on raportoitu takkuilleen.

Ksml.fi kertoo vaalien tuloksen ja julkaisee voittajan henkilökuvan sekä tunnelmia paikan päältä Yhdysvalloista heti aamuyön tunteina.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .