Presidentti Trump sai terveen paperit –  jokavuotisessa tarkastuksessa käyneen Trumpin lääkäri kehui presidentin terveyttä erittäin hyväksi

Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin terveys on erittäin hyvällä tolalla, kertoo hänen lääkärinsä.

Trump kävi perjantaina vuotuisessa terveystarkastuksessaan. Noin neljä tuntia kestäneen tarkastuksen jälkeen Valkoinen talo julkaisi tiedotteen, jossa lääkäri Sean Conley kertoi presidentin olevan hyvin terve.

–  Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että Yhdysvaltain presidentin terveys on erittäin hyvä ja odotan, että se myös pysyy sellaisena koko hänen presidenttikautensa ajan, Conley sanoi.

Trump kävi terveystarkastuksessa Bethesdassa Marylandissa sijaitsevassa sotilaslääketieteen keskuksessa. Noustessaan Valkoisen talon edustalla Marine One -helikopteristaan tarkastuksen jälkeen Trump näytti peukkua, mutta ei vastannut toimittajien kysymyksiin.

Vielä ei ole tiedossa, julkaistaanko Trumpin yksityiskohtaisia terveystietoja. Viimevuotisen tarkastuksen jälkeen näin tehtiin. Tuolloin selvisi muun muassa, että Trumpin kolesterolitaso on korkea ja että hän painaa 108 kiloa.

72-vuotias Trump tunnetaan pikaruoan ystävänä eikä hän juurikaan harrasta liikuntaa. Toisaalta Trump ei tupakoi eikä juo lainkaan alkoholia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.