Trumpin ja Putinin tapaamisen lehdistökeskus avataan Finlandia-talolle – peruuntuuko maailmankuulun poptähden konsertti?

Finlandia-talo toimii mediakeskuksena reilun viikon päästä, kun Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Venäjän presidentti Vladimir Putin tapaavat Helsingissä 16. heinäkuuta.

Ulkoministeriö ei vielä kerro, missä presidenttien tapaaminen järjestetään. Mahdollisena tapaamispaikkana on ollut esillä sekä Presidentinlinna että presidentin virka-asunto Mäntyniemi. Molempien maiden turvallisuusviranomaiset ovat tutkineet niiden turvallisuutta perusteellisesti.

Ulkoministeriö varoittelee kokousta seuraamaan tulevaa mediaa, että osallistuminen mahdollisiin lehdistötilaisuuksiin ja kuvausmahdollisuuksiin tulee olemaan "erittäin rajoitettua". Mediaohjelma luvataan julkistaa perjantaina ennen kokousta.

Finlandia-talon johdosta ei haluttu kommentoida keskiviikkona mitenkään sitä, onko talo presidenttien vierailun aikana lehdistökeskus tai joudutaanko tämän takia peruuttamaan taloon aiemmin sovittuja tapahtumia.

Islantilaisen poptähden Björkin on määrä esiintyä Finlandia-talossa 17. heinäkuuta. Konsertin pääsyliput olivat nettimyynnissä ainakin vielä keskiviikkoiltana.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .