Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Media: Pelaaja-agenteilla ja seurajohtajilla halua jättää NBA-kausi kesken

NBA-koripalloliigan paluusta tositoimiin koronaviruksen aiheuttamalta tauolta ei ole vieläkään tarkempaa varmuutta, ja paineet seuroissa kasvavat päivä päivältä. Pelaaja-agenttien ja seurajohtajien joukossa vaaditaan jo kauden lopettamista, raportoi talousuutiskanava CNBC.

CNBC:n mukaan eräs liigan länsilohkon seura on jo menettänyt noin 50 miljoonaa dollaria tällä kaudella, eikä kauden jatkamiseen juuri löydy intoa.

– Se mitä (omistajat) kysyvät on se, mistä saamme tuloja oikeuttamaan pelien paluun aiheuttamat lisäkustannukset. He katsovat kuluja ja tuloja, ja mistä niitä tuloja nyt tulee, kuvaili eräs seurajohtaja paineita seuroissa.

Pelaaja-agenteillakin hermot ovat pinnassa. CNBC:n mukaan moni agentti pyytää NBA:n komissaaria Adam Silveriä keskeyttämään kauden. NBA kuitenkin vakuutti CNBC:lle, että liiga "tutkii kaikki vaihtoehdot pelien jatkumisen suhteen".

– Olemme sen velkaa faneille, seuroille, pelaajille, yhteistyökumppaneille ja kaikille, jotka rakastavat koripalloa, liiga muotoili tiedotteessaan.