Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Koronakotoilun riemukkain ilmentymä? – Liigan kulttihyökkääjän pieni poika tulkitsee Ozzy Osbournea

Tuomas Heikkilä

Koronaviruksen ehkäisytoimenpiteet pakottavat meidät kaikki viettämään nyt runsaasti aikaa kotona. Se epäilemättä aiheuttaa toisinaan myös hermojen kiristymistä, mutta voi synnyttää myös hersyvää huumoria.

Ja koska huumoria ja hyvää tuulta ei voi koskaan olla liikaa, täältä sitä tulee.

Vuosina 2009-2014 JYPissä pelannut hyökkääjäkolossi Jonne Virtanen latasi Twitteriin videon, jossa hänen poikansa Jerry tulkitsee Lita Fordin ja Ozzy Osbournen helmikuussa 1989 ilmestynyttä duettoa Close My Eyes Forever.

Tällä kaudella Tanskassa pelannut Virtanen maustoi videota saatesanoilla "ruvetaa olee valmiit ens vuode ala-asteen diskoihi" sekä aihetunnisteella #piilottakaatyttärenne.

Jerry Virtasen tulkinta on kieltämättä kaikilla mittareilla väkevää ja kaikki oleelliset show-miehen elkeetkin ovat hallussa. Myös teatraalinen poistuminen estradilta.

Jos et tule alla olevasta esityksestä hyvälle tuulelle, on syytä huoleen.

Kappaleen alkuperäisversio nousi parhaimmillaan legendaarisen Billboard Hot 100 -listan sijalle kahdeksan. Se on Osbournen ja Fordin yhdessä sanoittama ja säveltämä.

Wikipedian mukaan syntytarina on peräti mielenkiintoinen. Ford ja Osbourne olivat päätyneet yhdessä studiolle nauttimaan alkoholipitoisia virvokkeita melko raskaalla kädellä ja kirjoittivat kappaleen "vahingossa".

Kauniiksi lopuksi vielä kappaleen alkuperäinen musiikkivideo.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut