Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Satakunnan Kansa: Liigapelaajat eivät halua pelata enää lauantaina

JYPin tämän kauden viimeiseksi otteluksi on jäämässä torstai-illan 4-3-jatkoaikavoitto Helsingin IFK:sta. Mikko Stig / Lehtikuva

Tuomas Heikkilä

Lähes kaiken urheilutoiminnan torstain aikana pysäyttänyt koronavirus tyhjensi jääkiekon SM-liigan katsomot ja lykkäsi mahdolliset pudotuspelit hamaan tulevaisuuteen.

Satakunnan Kansa ennakoi, että kauden päätös nähtiin jo torstaina, nimenomaan tyhjille katsomoille. Runkosarjan päätöskierros on merkitty sarjaohjelmaan lauantaiksi ja sekin oli määrä pelata ilman yleisöä.

Voi kuitenkin olla, että pillit lyödään tämän kauden osalta pussiin jo tänä iltana.

– Laitoin torstaina noin kello 22 kyselyn kaikille 15 joukkueelle. Puoleenyöhön mennessä 12 oli vastannut, loput vastasivat tänä aamuna. Pelaajien yksiselitteinen kanta on, ettei yhtään peliä pitäisi enää pelata. Ei siis myöskään lauantaista runkosarjan päätöskierrosta, pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Jarmo Saarela kertoi Satakunnan Kansalle.

Saarelan mukaan liigahallitus kokoontuu tänä iltana kello 19. Hänen mukaansa pelaajayhdistys toivoo, että kausi päättyy välittömästi.

JYPin ohjelmassa lauantaille on merkitty runkosarjan viimeinen ottelu Vaasan Sportia vastaan kello 17.

Juttua muokattu kello 14.00: Jutun alkuperäinen lähde on Satakunnan Kansa, vaikka uutinen on julkaistu myös Aamulehden verkkosivuilla.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut