Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

JYP kaatoi TPS:n pudotuspelihaaveet – Juha-Pekka Hytönen ratkaisi tiukan ottelun jatkoajalla

Ossi Louhivaaran ja Juha-Pekka Hytösen ketju laittoi pelin tasoihin ensimmäisessä erässä. Hytönen teki ottelun voittomaalin jatkoajalla. Risto Aalto

Jaakko Närhi

JYP kaatoi TPS:n tiukassa kamppailussa Jyväskylässä jatkoajalla. Ottelun ratkaisumaalin teki Juha-Pekka Hytönen.

Jyväskyläläisten iltapuhde alkoi synkästi, sillä vierailija TPS aloitti maalinteon heti ottelun alussa. Ilari Filppulan maali syntyi, kun ottelua oli pelattu vain 16 sekuntia.

JYPin konkariosasto tasoitti tilit ensimmäisen erän loppupuolen tahtomaalilla. Ossi Louhivaaran maaliin saivat syöttöpisteet Juha-Pekka Hytönen ja Robert Rooba.

Toisen erän puolivälin jälkeen Rooballa oli mahdollisuus viedä kotijoukkue johtoon, mutta tämän laukaus kilahti tolppaan.

Kolmannen erän lopussa TPS otti 1–1-tilanteessa maalivahtinsa pois, sillä se tarvitsi ottelusta täydet kolme pistettä säilyttääkseen mahdollisuuden pudotuspelipaikkaan. Vieraiden uhkapeli ei tuonut tulosta JYPin Samuli Ratisen viimeisellä minuutilla ottamasta jäähystä huolimatta. Jatkoaika tarkoitti TPS:n pudotuspelihaaveiden murenemista.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut