SaiPa iski taas vain yhden, mutta onnistui voittamaan

STT

SaiPan uudet hankinnat Justin Shugg (0+1) ja Emil Forslund eivät ole pystyneet tuomaan apuja maalinteon tuskaan osumien merkeissä kolmessa ensimmäisessä jääkiekkoliigan pelissään. Yhdeksän pisteen päässä jatkopaikasta oleva SaiPa on ollut tehoton, kun ennen keskiviikkoa se oli osunut viidessä edellisessä pelissä viidesti.

Jukurienkin vieraana SaiPalta uupui tehoa, mutta samalla se teki tarvittavan 1–0-voiton. Maaleitta oleva Shugg avasi liigauransa pistehanat, Forslund vetää kiikareilla.

–  Tuo määrä mikä menee omiin, on ihan positiivista. Maalintekoon pitää löytää keinot, toisen 0–1-tappion putkeen kokeneen Jukurien luotsi Marko Kauppinen pyöritteli.

Kaudella 97 kertaa iskenyt SaiPa on ainoa, joka on maalannut alle sata kertaa.

Ilta ei herättänyt montaakaan tunteikasta hetkeä, mutta Jukurien sopimuspelaaja Jimi Jaloselle peli oli erilainen. Kärpissäkin piipahtanut pakki palasi Mikkeliin ensimmäistä kertaa vieraassa paidassa. Hän edustaa SaiPaa kauden loppuun.

–  Aika mielenkiintoista oli palata. Reissuelämä on erilaista, mutta minulla ei ole onneksi vielä perhettä. Ei tarvitse miettiä kuin itseään, Jalonen totesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.