Ilveksen puolustaja Aleksi Elorinne yritti Sportia vastaan ilmaveivimaalia

STT

Mikael Granlund teki vuoden 2011 MM-kisoissa hienon ilmaveivimaalin Venäjää vastaan, ja sen jälkeen siinä on SM-liigassa onnistunut ainakin hänen pikkuveljensä Markus marraskuussa 2011 Bluesia vastaan.

Ässien Rob Hisey tosin teki ilmaveivimaalin jo vuonna 2006, silloinkin vastassa oli Blues. Myös Bluesin Jani Lajunen on listalla, hän kaatoi Kärpät syyskuussa 2010.

Keskiviikkona listalle yritti liittyä Ilveksen puolustaja Aleksi Elorinne, mutta tuloksetta. Elorinne sai toisessa erässä kiekon mailanlavan päälle, mutta Sportin puolustaja ehti hätiin.

–  Kiekko oli sopivasti pystyssä maalin takana, siirsin sen lavan päälle. Oli aika väsynyt yritys, en todellakaan ollut koskaan ennen yrittänyt sellaista. Kyllä siitä sai kuulla kopissa pelin jälkeen, Elorinne sanoi.

Elorinteen yritys tapahtui pari minuuttia sen jälkeen kun Joona Ikonen oli tehnyt voittomaaliksi jääneen 2–1-maalin. Lopussa Ikonen teki loppunumeroiksi tyhjiin 3–1-maalin.

Sportin valmentaja Risto Dufva ei huomannut Elorinteen yritystä pelin aikana.

–  Se olisi ollut nöyryytys, jos olisi onnistunut, Dufva sanoi.

Ilves otti Sportia vastaan 18 pistettä liigakaudella. Ottelussa Eemeli Suomi nousi liigan pistepörssin kärkeen kahdella syöttöpisteellä, pisteitä on nyt 47.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.