Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

JYPin hurja kolmas erä ei riittänyt, tappioputki jatkuu yhä – katso illan maalit tästä

Ossi Louhivaara teki JYPin avausmaalin. Arkistokuva. Tiina Mutila

Teemu Rauhala, STT

JYP hävisi jääkiekkoliigan lauantai-illan kierroksella Porin Ässille lukemin 6–4. Tappio oli JYPille jo seitsemäs perättäinen.

Edellisen kerran vastaavaa on tapahtunut JYPille lokakuussa vuonna 2004, jolloin ryhmä hävisi kahdeksan peliä peräkkäin. Hurrikaaniseurassa painitaan siis nyt aivan poikkeuksellisen kokonaisuuden kanssa.

– Olemme puhuneet asioista paljon. Kärsivällisyytemme ei kuitenkaan riittänyt tälläkään kertaa. Kokeneiden pelaajien on näytettävä suuntaa, ei siinä muu auta, pelissä uransa 500. tehopisteen tehnyt Jani Tuppurainen sanoi.

Lauantain peli oli kokonaisuudessaan käsittämätön. Ässät oli kahden erän jälkeen edellä ansaitusti 4–0, mutta JYP nousi päätöserässä neljän maalin takaa tasoihin. Tämäkään ei riittänyt, sillä Ässien TysonSpink tinttasi voittomaalin ylivoimalla kolme ja puoli minuuttia ennen loppua. JyriMarttinen iski illan viimeisen osuman tyhjään maaliin. JYPissäkin aikanaan pelanneelle puolustajalle osuma oli illan toinen.

– Jos alkaa liikaa murehtia sitä, että tämäkään ei riittänyt, mikään ei riitä jatkossakaan, Jani Tuppurainen puhalsi.

JYPin maaleista vastasivat OssiLouhivaara, MikkoMäenpää (1+1), JarkkoImmonen ja JerryTurkulainen. JuliusHongalle merkittiin kaksi syöttöpistettä.

JYPin maalivahdeista MarkusRuusulle kertyi kuusi torjuntaa ja EetuLaurikaiselle 28. Ruusu vaihdettiin pois maalilta 2–0-tilanteessa ottelun avauserässä. Ässien maalilla DaniilTarasov torjui 23 kertaa.

Katso ottelukooste alta.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut