Pelicans sähelsi, KooKoo rankaisi – "Maistuu tehdä täällä maali"

STT

KooKoo katkaisi päätöserässä sekoilleen Pelicansin kotipelien voittoputken Liigassa 3–1-voitolla. KooKoo nousi sarjataulukossa jo neljänneksi.

Pelicans sai lopun alivoimapelissään kiekon kaikkialle muualle kuin omista pois. Janne Jalasvaara vippasi kiekon katsomoon, ja ylivoimalle päässyt vierasjoukkue karkasi Trevor Mingoian osumalla kahden maalin johtoon.

Entinen Pelicans-hyökkääjä Anrei Hakulinen (1+1) tuuletti KooKoon 1–0-maalia innokkaasti. Kouvolalaisilla riitti aihetta tuulettamiseen myöhemmin, kun hyvin yrittäneen Pelicansin hanat olivat tukossa.

–  Lahti on spesiaali paikka, maistuu tehdä täällä maali. Tuuletuksesta sen varmaan näki, Hakulinen ynnäsi.

Pelicansin Miro-Pekka Saarelainen otti kaksi kipeän näköistä blokkia entisen Pelicans-pelaaja Libor Sulakin kuuden sekunnin välein lähteneisiin kuteihin. Saarelainen sai yleisöltä raikuvat aplodit linkutettuaan vaihtoon.

Vaikka Mestiksen viime kauden pistepörssin voittajan Saarelaisen suoritus oli miehekäs, se kuvasti iltaa ja KooKoon paremmuutta. Kotijoukkue rimpuili, vieras oli kiekolla vaarallisempi.

–  Oli meillä momentum. Emme vain saaneet (sisään) ja kaveri teki 1–2:een ja vielä viisi-kolmosella. Se oli siinä, Pelicansista ylivoimalla osunut Juhamatti Aaltonen tiivisti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.