Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kalle Rovanperä suruissaan Latvalan tilanteesta: "Toivon, että hän saa tulevaisuudessa ralleja"

On vähän surullista, että Jari-Matti ei ole mukana koko kautta, Rovanperä toteaa. LEHTIKUVA / HANNU RAINAMO

STT

Toyotan MM-talliin pestattu ralliautoilun suurlupaus Kalle Rovanperä toivoo, että Jari-Matti Latvala löytäisi vielä säännöllisen paikan MM-sarjasta. MM-rallien kaikkien aikojen kokenein kuljettaja Latvala menetti paikkansa Toyotalla, ja tammikuun lopulla hän seuraa MM-avausrallin sivusta ensimmäistä kertaa 15 vuoteen kauden startatessa Monte Carlossa.

–  On vähän surullista, että Jari-Matti ei ole mukana koko kautta. Pidän hänestä niin kuljettajana kuin ihmisenä, yksi mukavimmista tuntemistani tyypeistä ja myös kunnon kuljettaja, Rovanperä toteaa MM-sarjan sivuilla.

–  Joskus se kai menee näin. Toivon, että hän saa tulevaisuudessa ralleja. Hän haluaa ajaa, ja olisi hienoa, jos tuo onnistuisi. Hän rakastaa lajia niin paljon.

Latvala on vahvistanut ajavansa yksityistallin autolla Ruotsin rallin helmikuussa ja Suomen rallin elokuussa. Hän pyrkii saamaan paikat myös muutamaan muuhun MM-ralliin.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut