Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sport ja SaiPa sävähdyttivät vauhdikkaalla pelillään

STT

Vaasan Sport ja Saimaan Pallo Lappeenrannasta pelasivat perjantaina vauhdikkaan mutta maaliköyhän liigaottelun. Kun molemmat joukkueet aloittivat kolmannen erän maalitta, yhdenkin maalin merkitys korostui. Sen yhden maalin teki SaiPa, jolloin tulos kirjoitettiin 0–1.

–  Kai voidaan sanoa, että pienet marginaalit ratkaisivat, viittasi SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä muun muassa lopputulokseen.

Peli oli erittäin hyvätasoinen. Taistelu oli huimaa mutta rehtiä, sillä ylilyöntejä ei tapahtunut. Maalipaikkojakin kertyi molemmille, mutta maalit jäivät vähiin.

Ratkaisua jouduttiin odottamaan viimeiselle minuutille saakka, ennen kuin SaiPan Topi Piipponen oli ensimmäisenä haaskalla ja laittoi kiekon helposti maaliin.

–  Ottelun voi hävitä monella tavalla. Minun kokemuksen perusteella näin ei kannata hävitä, sillä se harmittaa niin paljon, kertoi Sportin päävalmentaja Risto Dufva.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut