Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karri Kivelle potkut Ilveksestä

Miesten jääkiekkoliigassa pelaava Tampereen Ilves on antanut potkut päävalmentajalleen Karri Kivelle. Ilves nimitti uudeksi päävalmentajakseen Jouko Myrrän, 50, jonka sopimus kattaa kaudet 2019–2021. Myrrä hyppää päävalmentajaksi apuvalmentajan paikalta.

Ilveksen alkukausi on ollut vaisu, sillä joukkue on sarjan jumbosijalla. Tamperelaisjoukkue on voittanut seitsemästä pelaamastaan ottelusta vain yhden. Kivi, 49, valmensi Ilvestä kaudesta 2016–2017 alkaen.

– Joukkueen pelillinen ilme, pelikuri ja puolustuspelaaminen ovat olleet hukassa liigakauden alettua, ja siksi päädyimme tekemään muutoksen. Meillä on kova luotto joukkueeseemme ja siihen, että Jouko Myrrä päävalmentajana yhdessä muun valmennusryhmänsä kanssa on oikea mies palauttamaan Ilveksen peli-identiteetin, mikä mahdollistaa myös paremman urheilullisen menestyksen, kommentoi Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela tiedotteessa.