Lukko nyykähti hyvän alun jälkeen

STT

Rauman Lukko aloitti kiekkoliigan kotiottelunsa Tapparaa vastaan hyvällä sykkeellä, mutta ensimmäisen erätauon jälkeen sitä sykettä ei enää näkynyt kuin hetkittäin. Tapparan voitto kirjoitettiin lopulta numeroin 4–1 ja ilman Lukon hyvin torjunutta maalivahti Oskari Setästä numerot olisivat voineet olla vieläkin rumemmat.

–  Ensimmäinen erä pelattiin hyvin, mutta sen jälkeen ei sitten enää pelattukaan. Ei tehty sitä, mitä olisi pitänyt tehdä. Jatkossa pitää ainakin maalintekotehokkuuden olla parempi, Lukon kokenut laituri Toni Koivisto ihmetteli.

Tappara pääsi maalittoman ensimmäisen erän jälkeen kuskin paikalle, kun toista erää oli pelattu vasta kymmenen sekuntia. Maalin teki aina vaarallinen Kristian Kuusela, joka löi myös ottelun viimeisen osuman tyhjään rysään. Tapparan muut maalintekijät olivat Alexander Ytterell ja Charles Bertrand. Lukon ainokaisen teki alivoimalla Ponthus Westerholm.

Jos jotakuta kiinnostaa, mitä Tapparan Ben Blood sai Raumalla syödäkseen, niin vastaus kuuluu, että ruoka oli gourmet-tasoista. Bloodille ja siinä sivussa tietysti muullekin Tapparan joukkueelle tarjoiltiin nimittäin samaa ruokaa, mitä lipuistaan keskivertoa enemmän maksavat katsovat nauttivat Kivikylän Areenan Aura Loungessa. Tarjolla oli muun muassa savustettua lohta ja naudan paistia asiaankuuluvine lisukkeineen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.