Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Eikö Hippoksella ole tilaa Jyväskylän menestyneimmälle urheiluseuralle, kysyy Kirittäret – "Käytäisiinkö tätä keskustelua, jos olisimme miesjoukkue?"

Kirittäret juhli viime kesänä Köyhälammessa yhdeksättä 2000-luvulla napattua Suomen mestaruutta. Sami Saarenpää

Johanna Malinen

Naisten superpesiksen hallitseva Suomen mestari Kirittäret hämmästelee sitä, ettei uudessa Hippoksessa näytä olevan sijaa pesäpallolle.

– Meidät aiotaan siirtää kaupunginosajoukkueeksi, kenties Yrttisuolle tai Huhtasuolle. Suunnitelma on tyrmäävä ja loukkaava, Kirittären edustajat kirjoittavat tiistaina Keskisuomalaisessa julkaistussa mielipidekirjoituksessaan.

Kirittäret muistuttaaa, että he ovat kaupungin menestynein urheiluseura tällä vuosituhannella.

– Mitä meidän pitää vielä tehdä ja saavuttaa, että ansaitsemme paikan Hippoksella, Jyväskylän urheilun ja liikunnan keskuksessa?

Kirittäret myös pohtii kirjoituksessaan, tarvittaisiinko tällaista keskustelua, jos samankaltaista pesäpallomenestystä niittäisi miesjoukkue.

Lue koko kirjoitus tästä.

Mielipidekirjoituksen ovat laatineet vuoden 2018 naispesäpalloilija Virpi Hukka, vuoden 2018 arvokkain pudotuspelipelaaja Emma Sallinen, vuoden 2018 lukkari Mari Mantsinen, kirittärien kasvatti Iina Valkeejärvi sekä Kirittärien entinen pelaaja ja pelinjohtaja Armi Ahola.

 

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut