Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Jukurit vauhditti KooKoon alamäkeä

STT

Jukurit voitti KooKoon jo kolmannen kerran tällä kaudella jääkiekkoliigassa. Voitto Kouvolassa oli samalla Jukureiden kolmas peräkkäinen numeroin 4–1.

Jukurit näyttää heräämisen merkkejä panosten kasvaessa. Nyt se nousi KooKoon rinnalle ja on 13:s sarjassa.

–  Päätimme aloittaa joulun jälkeen uuden kauden. Haluamme pudotuspeleihin. Sillä tiellä ollaan, Jukureiden päävalmentaja Pekka Kangasalusta iloitsi.

KooKoon joulukuu oli synkkä. Kymmenestä pelistä tuli kaksi voittoa.

–  Joukkue on loukkaantumisten jäljiltä kasassa. Myös peli pitää saada nyt kuntoon, päävalmentaja Tuomas Tuokkola totesi.

KooKoo oli kuskin paikalla, mutta Jukurit onnistui pitämään KooKoon pois maalipaikoilta ja hyödynsi kotijoukkueen virheet.

–  Samanlaista kuin perjantaina Turussa. Meillä oli tulos liikaa mielessä ja otteissa ylipelaamista, eikä kukaan kestä sellaisia maaleja, mitä Jukurit teki, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola totesi.

Jo ensimmäisessä erässä Jukureiden puolustaja Aleksi Salonen sai operoida vapaasti KooKoon puolustuksen keskellä. Janne Tavi kiitti vapaaksi jätetystä mailasta ohjaamalla kiekon Juha Järvenpään selän taakse.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut