Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kartingin MM-kilpailut ensi vuonna Suomeen – kisoista odotetaan rata-autoilun entisten ja tulevien tähtien kokoontumisajoa

Muun muassa Nico Rosberg saatetaan nähdä syyskuussa Kauhavan Alahärmässä. LEHTIKUVA/AFP

STT

Entiset F1-kuljettajat Felipe Massa, Nico Rosberg, Ralf Schumacher ja Juan Pablo Montoya saatetaan nähdä syyskuussa Kauhavan Alahärmässä, missä järjestetään kartingin MM-kilpailut. Massa toimii kartingin keskusjärjestö CIK-FIA:n presidenttinä, ja Montoya häärii poikansa taustalla. Rosberg ja Schumacher johtavat omia kartingtiimejään, joissa muhii mahdollisia tulevia F1-kuljettajia.

–  Kartingissa kilpailu on äärimmäisen kovaa, joten jos pystyy ajamaan kärkeen MM-tasolla, portaat eteenpäin ovat avoimet, järjestelyihin suomalaista F1-kokemusta tuova asiantuntijajäsen Jyrki Järvilehto kertoi tiedotteessa.

Tänä vuonna Ruotsissa järjestettyihin MM-kilpailuihin osallistui yli 200 kilpailijaa. Suomen autourheilun keskusjärjestö AKK aloitti MM-kilpailujen hakemisen ja valmistautumisen jo viitisen vuotta sitten ja kartutti järjestelykokemusta viime vuoden EM-kilpailuissa.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut