Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Sport hävisi jälleen kotijäällään jatkoajalla

Liiga

STT

Tulosten valossa näyttää siltä, ettei Vaasan Sport osaa pelata jatkoaikoja. Tiistaina kotijoukkue Sport venytti jääkiekkoliigan ottelun Tampereen Tapparaa vastaan jatkoajalle, mutta voittoa Sport ei vieläkään saanut.

Sport on hävinnyt neljä edellistä kotiotteluaan jatkoajalla. Tiistaina jatkoaikatappio tuli lukemin 2–3 (0–1, 0–1, 2–0, 0–1).

–  Olemme jälleen samassa tilanteessa. Valmentajan tehtävä on yhdessä pelaajien kanssa löytää lääkkeet seuraavan voittamiseksi. Olemme asiaa funtsineet ja yhdessä spekuloineet, viittasi Sportin päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoma tappioihin.

Ottelu oli monijakoinen, sillä alun pyörityksestä selvittyään Tappara innostui pelaamaan kykyjensä mukaan. Parin tolppalaukauksen jälkeen Tappara meni johtoon Joona Luodon maalilla, ja se vapautti hetkeksi tamperelaisten peliä.

Kolmas erä oli Sportin selvääkin selvempää hallintaa, ja vaasalaiset tekivät jatkoaikaan vaadittavat kaksi maalia.

Sportin olisi pitänyt tehdä voittomaali varsinaisella peliajalla, sillä jatkoajalla sen pelaaminen ei kerta kaikkiaan suju. Tapparan Tomas Zaborsky pääsi läpiajoon, jonka pelimies päätti voittomaaliin.

Yksi Tapparan johtohahmoista oli maalivahti Christian Heljanko, jonka peliin myös päävalmentaja Jukka Rautakorpi otti kantaa.

–  Hän pelasi hyvän pelin. Maalivahdin tehtävä on torjua kiekkoja, tiesi Rautakorpi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut